Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag

Lige nu søger vi en sportsansvarlig til DSFI 2020! Læs stillingsopslaget her.

Ansøgningsfrist d. 29. februar 2020.

I samarbejde med Studenterrådet afholder Aarhus Universitets-Sport hvert år Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag i september måned.

 

Arrangementet foregår i Universitetsparken i Aarhus og er både en sports- og festdag for studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i byen. Dagen startes med højt humør til de forskellige sportsturneringer og aktiviteter, som Aarhus Universitets-Sport, i samarbejde med vores 18 sportsklubber, står for. De studerende kan dyste mod hinanden i en lang række forskellige sportsgrene, hvor alle har mulighed for at være med. Om eftermiddagen og frem til midnat er der festlig stemning med fed musik på pladsens forskellige scener. Musikprogrammet er altid sammensat sådan, at der er noget for enhver smag.

Formålet med arrangementet er, at studerende får mulighed for at konkurrere, spille og feste med hinanden på tværs af uddannelser og årgange. Med over 20.000 gæster hvert år er Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag med til at give de studerende en følelse af, at være en del af et større fællesskab.

Find mere info om arrangementet på Facebook: Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag (@storfredag) og Instagram: @danmarksstorste

AUS Surftur!

Som noget nyt tager AUS på Surftur med Lapoint Surf Camps til januar 2020! 

Turen er for alle studerende og går til Taghazout, Marokko!

Pris er 3125 kr. pr. person og inkluderer følgende:

 

Transfer fra Agadir lufthavn til camp (Lørdag)

 

Transfer fra camp til Agadir lufthavn (Lørdag)

 

7 overnatninger

7 morgenmad buffetter

5 aftensmad buffetter

 

5 surf lektioner x 2 timer

 

7 dage med surfboard og våddragt

 

Surf teori for alle levels

 

1 session med video analyse for Level 3

 

Transport til surf destinationer hvis nødvendigt

 

2 yoga sessions

 

Fri adgang til Taghazout's beste rooftop med havudsigt

Organisering af udflugter

Lapoint har de seneste mange år haft success med at arrangere ture for studerende fra hele skandinavien til deres camps. 

Turen vil kombinere fysisk aktivitet i form af surf (alle niveauer kan være med!) og yoga undervisning i løbet af dagen, med sociale aktiviteter og/eller udflugter om eftermiddagen og aftenen. Samtidig vil der være tid til at gøre brug af faciliteterne på campen og i området, at arbejde på den perfekte tan ved poolen eller nyde en kold drink i baren!

Hvis du leder efter et alternativ til den årlige skitur, godt kunne tænke dig at lære eller forbedre din surf eller bare have en masse #goodtimes i og omkring campen - så har du nu muligheden for at rejse med AUS ned i varmen i uge 5 til en rigtig studievenlig pris. Turen er både for dig, der godt kunne tænke dig at møde nye mennesker, eller dig, der gerne vil afsted sammen med en gruppe venner. Hold øje med vores Facebook-side eller hjemmesiden her, hvor der nok skal komme meget mere info om turen og tilmelding. 

 

  Tjek destinationen ud her: https://www.youtube.com/watch?v=LLZ_HROxF7I

Hjemmesidetitel

© Aarhus Universitets-Sport 2019 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon