top of page

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag

I samarbejde med Studenterrådet afholder Aarhus Universitets-Sport hvert år Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag i september måned.

 

Arrangementet foregår i Universitetsparken i Aarhus og er både en sports- og festdag for studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i byen. Dagen startes med højt humør til de forskellige sportsturneringer og aktiviteter, som Aarhus Universitets-Sport, i samarbejde med vores 18 sportsklubber, står for. De studerende kan dyste mod hinanden i en lang række forskellige sportsgrene, hvor alle har mulighed for at være med. Om eftermiddagen og frem til midnat er der festlig stemning med fed musik på pladsens forskellige scener. Musikprogrammet er altid sammensat sådan, at der er noget for enhver smag.

Formålet med arrangementet er, at studerende får mulighed for at konkurrere, spille og feste med hinanden på tværs af uddannelser og årgange. Med over 20.000 gæster hvert år er Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag med til at give de studerende en følelse af, at være en del af et større fællesskab.

Find mere info om arrangementet på Facebook: Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag (@storfredag) og Instagram: @danmarksstorste

AU-SPORTS   S U R F T U R  2025

I stedet for vores årlige skiture, tager AU-Sport som på surfture!

samarbejde med De Brede Planker rejser vi på surftur til Agadir i Marokko i påsken 2025

Frygter du også at gå ind i en længere periode, uden udsigten til at komme ud at rejse og få et skud D-vitamin i kroppen? Frygt ej og tag med os på surfcamp til Marokko med De Brede Planker i Påsken 2025! Så tag din surfbuddy under armen eller kom alene, så vender vi kulden og eksaminerne ryggen og hopper ned til sol, bølger og eksotisk mad. 

Pris 3500 kr. eksklusiv flybilletter
Kost, logi og surfundervisning er inkluderet i prisen. 


Tilmeldingslink opdateres snarest!
 

Følg med på vores sociale medier for mere information

bottom of page