M A N D A G S - M O V E   I   U N I P A R K E N

Er du også træt af forelæsninger foran skærmen og hele dage, hvor du ikke bevæger dig ud af din lejlighed? Så kom og vær med til Aarhus Universitets-Sport nye ugentlige sportsarrangement, Mandags-Move!

 

Hver mandag giver vi dig mulighed for at komme ud under åben himmel og dyrke sport med dine medstuderende. Sportsgrenen varierer fra uge til uge, så du kan afprøve en masse forskelligt - alt sammen under instruktion fra de dygtige trænere i AUS' mange klubber. 

Vi har alt lige fra ultimate til orienteringsløb til landevejscykling på plakaten, og vi glæder os til at se DIG! 

Tøv ikke med at møde op, hvis du ikke har nogen erfaring med ugens sport. Alle er velkomne, nybegyndere som øvede! Hos AUS er der plads til alle, og vi har ingen krav til hverken påklædning, udstyr eller niveau! Vi står for alt det praktiske, så du skal bare komme og have det sjovt!

De dygtige trænere fra vores klubber står klar til at guide dig igennem ugens sportsgren, og vi lover dig, at du nok skal få et par svedige og sjove timer. 

Tilmelding er ikke nødvendig, men tryk gerne "interesseret" eller "deltager" på ugens Facebook-begivenhed, så vi har en idé om, hvor mange, der kommer!

OBS: Med hensyn til Covid-19 er vi opdaterede på regeringens retningslinjer og efterleve selvfølgelig disse. På nuværende tidspunkt må vi samles 50 personer! Skulle det ske, at vi bliver flere, forbeholder vi os retten til at begrænse antallet af deltagere, så vi ikke bryder forsamlingsforbuddet!

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL MASSER AF SPORT OG SOCIALT SAMVÆR I UNIPARKEN!😍

HVORNÅR?

HVER MANDAG FRA 16.00 - 18.00

HVOR?

UNIVERSITETSPARKEN

PLÆNEN PÅ HJØRNET AF KASERNEBOULEVARDEN OG C.F. MØLLERS ALLÉ

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag

I samarbejde med Studenterrådet afholder Aarhus Universitets-Sport hvert år Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag i september måned.

 

Arrangementet foregår i Universitetsparken i Aarhus og er både en sports- og festdag for studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i byen. Dagen startes med højt humør til de forskellige sportsturneringer og aktiviteter, som Aarhus Universitets-Sport, i samarbejde med vores 18 sportsklubber, står for. De studerende kan dyste mod hinanden i en lang række forskellige sportsgrene, hvor alle har mulighed for at være med. Om eftermiddagen og frem til midnat er der festlig stemning med fed musik på pladsens forskellige scener. Musikprogrammet er altid sammensat sådan, at der er noget for enhver smag.

Formålet med arrangementet er, at studerende får mulighed for at konkurrere, spille og feste med hinanden på tværs af uddannelser og årgange. Med over 20.000 gæster hvert år er Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag med til at give de studerende en følelse af, at være en del af et større fællesskab.

Find mere info om arrangementet på Facebook: Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag (@storfredag) og Instagram: @danmarksstorste

A U S   S U R F T U R

I stedet for vores årlige skiture, tager AUS som noget nyt nu på surfture!

Turen er for alle studerende og gik i januar 2020 til Taghazout i Marokko sammen med Lapoint Surf Camps!

Pris var 3125 kr. pr. person og inkluderede følgende:

 

Transfer fra Agadir lufthavn til camp (Lørdag)

 

Transfer fra camp til Agadir lufthavn (Lørdag)

 

7 overnatninger

7 morgenmad buffetter

5 aftensmad buffetter

 

5 surf lektioner x 2 timer

 

7 dage med surfboard og våddragt

 

Surf teori for alle levels

 

1 session med video analyse for Level 3

 

Transport til surf destinationer hvis nødvendigt

 

2 yoga sessions

 

Fri adgang til Taghazout's beste rooftop med havudsigt

Organisering af udflugter

Lapoint har i de seneste mange år haft succes med at arrangere rejser for skandinaviske unge til deres surfcamps rundt omkring i verden. 

Rejserne kombinerer fysisk aktivitet i form af surfing (alle niveauer kan være med!) og yogaundervisning med sociale aktiviteter og udflugter. Samtidig er der rig mulighed for at gøre brug af de lækre faciliteter, der findes på alle Lapoints' camps, gå på opdagelse i området eller blot arbejde på den perfekte tan ved poolen!

Hvis du leder efter et alternativ til den årlige skitur, godt kunne tænke dig at lære eller forbedre din surf eller bare have en masse #goodtimes i og omkring campen - så har du nu muligheden for at rejse med AUS ned i varmen til en rigtig studievenlig pris. Turen er både for dig, der godt kunne tænke dig at møde nye mennesker, eller dig, der gerne vil afsted sammen med en gruppe venner. Hold øje med vores Facebook-side eller hjemmesiden her, hvor der nok skal komme meget mere info om næste års tur og tilmelding. 

 

  Tjek destinationen ud her: https://www.youtube.com/watch?v=LLZ_HROxF7I

© Aarhus Universitets-Sport 2021 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon