top of page

M A N D A G S - M O V E   I   U N I P A R K E N

Kom og vær med til Aarhus Universitets-Sports ugentlige sportsarrangement, Mandags-Move!

 

Hver mandag giver vi dig mulighed for at komme ud under åben himmel og dyrke sport med dine medstuderende. Sportsgrenen varierer fra uge til uge, så du kan afprøve en masse forskelligt - alt sammen under instruktion fra de dygtige trænere i AUS' mange klubber. 

Vi har alt lige fra ultimate til orienteringsløb til landevejscykling på plakaten, og vi glæder os til at se DIG! 

Tøv ikke med at møde op, hvis du ikke har nogen erfaring med ugens sport. Alle er velkomne, nybegyndere som øvede! Hos AUS er der plads til alle, og vi har ingen krav til hverken påklædning, udstyr eller niveau! Vi står for alt det praktiske, så du skal bare komme og have det sjovt!

De dygtige trænere fra vores klubber står klar til at guide dig igennem ugens sportsgren, og vi lover dig, at du nok skal få et par svedige og sjove timer. 

Tilmelding er ikke nødvendig, men tryk gerne "interesseret" eller "deltager" på ugens Facebook-begivenhed, så vi har en idé om, hvor mange, der kommer!

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL MASSER AF SPORT OG SOCIALT SAMVÆR I UNIPARKEN!😍

HVORNÅR?

FEM UDVALGTE MANDAGE HVERT SEMESTER KLOKKEN 16.00 - 18.00

(SE AUS' FACEBOOKSIDE FOR DATOER)

HVOR?

UNIVERSITETSPARKEN

PLÆNEN PÅ HJØRNET AF KASERNEBOULEVARDEN OG C.F. MØLLERS ALLÉ

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag

I samarbejde med Studenterrådet afholder Aarhus Universitets-Sport hvert år Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag i september måned.

 

Arrangementet foregår i Universitetsparken i Aarhus og er både en sports- og festdag for studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i byen. Dagen startes med højt humør til de forskellige sportsturneringer og aktiviteter, som Aarhus Universitets-Sport, i samarbejde med vores 18 sportsklubber, står for. De studerende kan dyste mod hinanden i en lang række forskellige sportsgrene, hvor alle har mulighed for at være med. Om eftermiddagen og frem til midnat er der festlig stemning med fed musik på pladsens forskellige scener. Musikprogrammet er altid sammensat sådan, at der er noget for enhver smag.

Formålet med arrangementet er, at studerende får mulighed for at konkurrere, spille og feste med hinanden på tværs af uddannelser og årgange. Med over 20.000 gæster hvert år er Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag med til at give de studerende en følelse af, at være en del af et større fællesskab.

Find mere info om arrangementet på Facebook: Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag (@storfredag) og Instagram: @danmarksstorste

A U S   S U R F T U R  2021

I stedet for vores årlige skiture, tager AUS som noget nyt nu på surfture!

Sidste år rejste vi til Marokko, hvor vi var på en uges surfskole med Lapoint Surf Camps. Grundet corona-pandemien er det desværre ikke en mulighed at tage udenlands i år. Corona skal nok ikke forhindre os i at komme ud og ride nogle bølger, så derfor har vi lagt hovederne i blød og fundet et smadderfedt alternativ til jer! 

 

Denne gang bliver destinationen nemlig Danmarks svar på Hawaii, nemlig Klitmøller i Thy!

Klitmøller, eller Cold Hawaii, er kendt som stedet med de allerbedste bølger, som tusindvis af surfglade danskere hvert år valfarter til! Byen har et anerkendt surfmiljø og er flere gange blevet kåret som det bedste sted at surfe i hele Nordeuropa. Klitmøller er altså et sandt paradis for surfere!

Surfturen til Klitmøller er for alle studerende i Aarhus , og du er velkommen ligemeget om du er en haj til at surfe eller aldrig har prøvet det før! 

 

Pris er 1800 kr pr. person og inkluderer følgende:

Overnatning torsdag-søndag i hytter på Nystrup Camping


3 dages surfcamp hos Westwind med 2 x 3 timers surfundervisning


Fri benyttelse af udstyr og våddragt alle tre dage


Fri sauna ved stranden


Fri benyttelse af bodyboards, skimboards og SUP (stand-up-paddle) boards


Fri adgang til skatehal


En lækker 'AUS surftur 2021' t-shirt

Savner du også at få din eventyrlyst stillet efter et år med at for mange dage foran computeren? Så sæt kryds i kalenderen fra

torsdag d. 19/08/2021 - søndag d. 22/08/2021

Du kan læse meget mere om turen på Facebook-begivenheden: "AUS SURFTUR 2021"👇🏼 

https://fb.me/e/LS4tc6oO

Surftur Klitmøller 2021.png
bottom of page